Berichten

In de winkel

Wij hanteren steeds prijzen i.f.v. de marktprijzen Verse vis Zonnevis Heilbot Rivierpaling Pieterman Zwaardvis Tonijn Sardienen (+/- 80 gr/st) Makreel (+/- 350 gr/st) Goudbrasem (+/- 400 à 600 gr /st) Rode Poon Zeebarbeel Zeeduivel (staartvis) (600gr – 1,1 kg/st) Zeewolf Rog (400gr – 1,2 Kg/st) “Wilde” Zeebaars ( 700gr – 1,4 kg/st) Roodbaars Pladijs Tongschar (+/- 400 gr/st) Griet Tarbot Tong 3 (+/- 300 à 400 gr /st) Tong 4 (+/- 250 à 300 gr /st) Wijting Schelvis Kabeljauw (Deense) Snoekbaars (+/- 1kg/st) Forel (+/- 300 gr /st) Schotse zalm Huisgemaakte salades Zongedroogde tomaten Groene olijven Zwarte olijven Anjovis met look

Read More


Soep & voorgerechten

Koude voorgerechten Kreeft garni met zijn garnituur en sausen Tomaat Garnaal Franse creuse “Gillardeau” de beste franse oester Zeeuwse oesters : 4/0000 Warme voorgerechten Mosselen met kruidenboter Scampi Chante-Claire lichte currysaus met paddenstoelen en tomaat (vanaf 2 pers | 6st/pp) Vis videe rijkelijk gevuld met vis en garnaal St.Jacobsschelp enkel met verse Jacobsvruchten (vanaf 2 pers) Oostendse visschelp zalm , garnaal en Jacobsvrucht Garnaal Kroketten eigen maak Soepen* Kreeftsoep met stukjes kreeft en cognac Garnaalsoep met garnaal en cognac Bouillabaissesoep met kaas , rouille , lookbrood Bouillabaissesoep zoals in Frankrijk Vissoep met groente en vis *prijs per liter   Prijzen

Read More