Wij hanteren steeds prijzen i.f.v. de marktprijzen
Verse vis
Zonnevis | |
Heilbot | |
Rivierpaling | |
Pieterman | |
Zwaardvis | |
Tonijn | |
Sardienen (+/- 80 gr/st) | |
Makreel (+/- 350 gr/st) | |
Goudbrasem (+/- 400 à 600 gr /st) | |
Rode Poon | |
Zeebarbeel | |
Zeeduivel (staartvis) (600gr – 1,1 kg/st) | |
Zeewolf | |
Rog (400gr – 1,2 Kg/st) | |
“Wilde” Zeebaars ( 700gr – 1,4 kg/st) | |
Roodbaars | |
Pladijs | |
Tongschar (+/- 400 gr/st) | |
Griet | |
Tarbot | |
Tong 3 (+/- 300 à 400 gr /st) | |
Tong 4 (+/- 250 à 300 gr /st) | |
Wijting | |
Schelvis | |
Kabeljauw (Deense) | |
Snoekbaars (+/- 1kg/st) | |
Forel (+/- 300 gr /st) | |
Schotse zalm |
Huisgemaakte salades
Zongedroogde tomaten | |
Groene olijven | |
Zwarte olijven | |
Anjovis met look | |
Aardappelsla | |
Lekkerbek tartaar of cocktail | |
Mosselen tartaar | |
Zweedse hapjes (zoet zure gemarineerde haring) | |
Haring in dille (met appeltjes) | |
Haring in curry | |
Haring in Yogurt | |
Haringsla | |
Garnaalsla | |
Noorse sla | |
Zalmsla | |
Tonijnsla | |
Zeevruchtensla | |
Vissla | |
Krabsla |
Hoofdgerechten
Dagschotels steeds 3 verschillende gerechten afhankelijk van de aankoop van de dag en het seizoen | |
Tagliatelli met gerookte zalm en spinazie | |
Pasta Scampi | |
Lasagne | |
Paëlla |
Schaal- en schelpdieren
Sint jacobsschelp noot (zonder schelp en koraal) | |
Sint jacobsschelp (met schelp) | |
Venusschelpen “palourdes” | |
Oesters “Zeeuwse platte” 4/0 | |
Oesters “Franse gilardaux” creuses 3/0 | |
Mosselen “zeeland” Jumbo | |
Mosselen “Bouchot” | |
Kreeft “Oosterschelde” (levend) (400 – 800gr/st) | |
Kreeft “Canadese” (levend) (400 – 800gr/st) | |
Gekookte scampi | |
Steur garnalen | |
Gepelde noordzeegarnalen | |
Ongepelde noordzeegarnalen | |
Scampi’s (30 gr/st) | |
Gamba’s (100 gr/st) |
Koude schotels
Russisch ei | |
Forelschotel | |
Crabschotel | |
Steur schotel | |
Zalmschotel | |
Tomaat Garnaal |
(op basis van sla, wortelen, witte selder, tomaat, aardappelsla, gekookte ei)
Voorgerechten of versnaperingen
Paling in’t groen | |
Oostendse visschelp | |
Visvidee | |
Huisgemaakte garnaalkroketten | |
Gebakken scampi | |
Gebakken kibbelingen | |
Gebakken mosselen | |
Gebakken kibbelingen | |
Gebakken kabeljauw haasje |
Huisbereide soepen
Garnaalsoep | |
Kreeftsoep | |
Bouillabaise | |
Vissoep |
Gerookte- en zure artikelen
Haring in azijn in bokaal (6 file’s of 12 file’s) | |
Haring filet | |
Pekelharing | |
Mosselen in ‘t zuur | |
Paling in’t zuur | |
Rog in’t zuur | |
Bruine haring | |
Bakharing | |
Gerookte sprotfilet | |
Gerookte haringfilet “kipper” | |
Gerookte makreelfilet | |
Gerookte makreel (+/- 400 gr/stuk) | |
Gerookte forel (2 filets per verpakking) | |
Gerookte Heilbot (met de hand gesneden) | |
Gerookte “Schotse” zalm (met de hand gesneden) | |
Gerookte paling geheel of in (filets) |