Kreeft Thermidor uitgehaalde kreeft bereid in een romig sausje met een vleugje mostaart, terug in z’n panster met kaas om te gratineren | |
Scampi Chante Claire lichte currysaus,champignons, tomaat,en rijst (vanaf 2 pers | 9st/pp) | |
Paella Royal met extra reuze gamba’s | |
Paella rijkelijk gevulde rijstschotel met zeevruchten, scampi’s en zwaardvis | |
Vis fondu (+ 400gr.) tongfilet, zalm, Lotte , coquille, scampi’s met vis fumé en 3 sausen (vanaf 4pers) | |
Bouillabaisse diverse vissoorten in een zuiderse vissoep met kaas, rouille, en lookbrood (vanaf 2pers) | |
Viswaterzooi met fijne vissoorten in een romige groenten bouillon (vanaf 2pers) | |
Vispannetje “De Garnaal” diverse fijne vissoorten met een heerlijke kreeftensaus (vanaf 2 pers) | |
Griet met witloof op een bedje van witloof met een witte wijnsaus en kaas om te gratineren (vanaf 2 pers) | |
Kabeljauw Duglerée haasje van kabeljauw met bieslook asperges in roomsaus gegarnierd met tomaat (vanaf 2 pers) | |
Lotte peperroom met geflambeerde cognacsaus, groene peper en paddenstoelen (vanaf 2 pers) | |
Lotte met prei met een pittige roomsaus en prei (vanaf 2 pers) | |
Zeetong Florentinne op een bedje van spinazie met witte wijnsaus en kaas om te gratineren (vanaf 2 pers) | |
Zeetong Normandisch 4 tongreepjes in een witte wijnsaus met garnaal, paling en paddenstoelen (vanaf 2pers) |
Prijzen onder voorbehoud van marktprijzen